Tårta för några stycken

Posted by on 10 januari, 2015 in Tårta | 0 comments

Tårta för några
Helg helg helg, sista helgen innan jag börjar jobba på allvar igen. Har varit inne på jobbet några timmar den här veckan men bara liiite.
Jag ska spendera helgen på bästa sätt; träna imorgonbitti, seriemaraton (just nu är det Blacklist som gäller, tips!) samtidigt som Pulled Beef långkokas i köket. På söndag ska jag storstäda hemma. Allt för att börja jobbveckan utan hemmaångest!
Har ni redan börjat? Nu i onsdags kanske?
Jag gillar rutiner, älskar rutiner är kanske mer ärligt att säga och jag tappar alla rutiner när jag är ledig så det är med dubbla känslor när jag är ledig. Så jag tycker faktiskt att det ska bli lite skönt.

Det här är en tårta som jag gjorde för riktigt länge sen till min kollega och vän Andreas när jag tyckte att han familj haft det tufft med massor av sjukdomar hemma i familjen. Den är ganska liten och jag trodde den bara skulle räcka till fyra men vet att det fanns kvar till fika dagen efter när deras farmor kom på besök också. Vad innehöll den då? Ja det är jag inte helt säker på men tror det var snabb chokladfyllning och någon hallonmousse.

Tårta för någraTårta för några
Tårta för några