MUMS! Wow, wow, wow!
Dom här små bollarna vill ni INTE MISSA. Det är rejält med nutella i och dom är ännu godare efter 1-2 dagar.
Igår fyllde min sambo år och det firades förra helgen och ska även firas nu i helgen. En del bakning har det blivit och kommer att bli. Lovar att återkomma med alla recept.
Hoppas ni får en trevlig helg!
Ingredienser
7 dl havregryn
3/4 dl O’boy
1/2 msk vaniljsocker
1 1/5 dl strösocker
150 g rumsvarmt smör
3/4 dl mjölk
1 1/2 dl nutella (210 g)
Choklad
En skvätt olja
Pärlsocker
Gör så här
- Blanda alla torra ingredienser och blanda om.
- Skär det rumsvarma smöret i mindre bitar och blanda ner i skålen. Vispa en liten stund tillsätt sedan nutella.
- Tillsätt lite mjölk i taget.
- Vispa med elvisp i minst 5 minuter.
- Ställ in i kylskåpet en stund till smeten går att rulla.
- Smält choklad, tillstätt en skvätt olja för att tunna ut den lite.
- Doppa bollarna i choklad och rulla i pärlsocker eller strössla.