Värmdö musteri

Posted by on 15 oktober, 2012 in Tips | 3 comments

Bild från http://www.ne.se

På min vän Alexandras blogg och fick lära mig någonting nytt.
Värmdö musteri kan du åka med dina egna äpplen och få ut must. Av dina egna äpplen!
Det är ju otroligt coolt att dricka sin egna must. Det måste vara extra gott.

Det här kanske man kan på alla musterier men Värmdö ligger mig varmt om hjärtat.
Inte speciellt dyrt heller. Detta ska jag definitivt göra nästa år.

Värmdö Musteri (bilden är lånad från deras hemsida)

3 Comments

  1. Do it!
    Det var verkligen hur trevligt som hest!

  2. Låter ju hur bra som helst! :)

    har du ätit pumkinpie eller butternut squashpie någon gång? Du vet, traditionella desserter som äts på thanksgiving i USA? Jag har just lagt ut min nygräddade på bloggen. Kika gärna in om det låter spännande :)

  3. Alltså, jag och Daniel fick tag på must från Värmdö, det var en montisoriklass som hade gjort egen must som de sålde på Bondmarknaden i Vaxholm för någon vecka sedan som vi faktiskt hade åkt till. Värsta god var den!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *